Saha Kuring

Assalamu’alaikum Wr Wb.

resize-of-nyantai-abiz-lebaran-di-rmh-eyang3Dedi Ogie “Kids” orang asli Indonesia ti Tatar Sunda anu borojol opatpuluh taunan katukang di ibu kota nagara tercinta ieu, katurunan Sunda Batawi alias Sundawi. Ayeuna geus tilupuluhtujuh taun nyicingan di hiji ibu kota kacamatan ti paliheun kaler kabupaten Sukabumi, nyaeta Kaum Kidul Cicurug. Teu lila deui Cicurug teh bade paturay tineung  jeung kabupaten ayeuna, urang rojong ku balarea khususna ti palih kaleren Sukabumi.

Sim kuring boga panyabakan salaku pagawe pamerantah na bidang komputerisasi. Dinas/Instansi oge Kota namah moal dibejaan ah, ieumah rusiah nu saukur uninga mung emak, bapak, lanceuk, adi, bebene sareng tatanggi tur batur ulin salembur nu uningaeunmah. Pribados boga karesep kana ngoprek sajabaning paralatan elektronika ti parangkat komunikasi dugi ka komputer. Ngan, setrikaan areng sareng kompor minyak anu teu ka koprek ku sim kuringmah. Sim kuring boga kahayang anu can kacumponan nyaeta hayang  jadi persiden…!

Rupina mung sakitu catur ngawur pribados tibatan malaur, bilih hoyong langkung uninga sim kuring sumangga para wargi netter/blogger sajagat maya anu parantos mendakan blog kuring di haturan silaturahimna jalaran ngintunan ka blog pribados dina formulir nu tos disayogikeun di dideu. Hatur nuhun.

Wassalamu’alaikum Wr Wb

Salam baktos ti pribados.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: